yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

23/12/2022Genel Yüksekliği muayyen bir seviyenin üstünde olan konstrüksiyonlar ciğerin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni hayat kaybının önlenmesi hesabına bayağı önemli bir konumda bulunmaktadır. Gestaltların anne duhullerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının dokunaklı bir halde meydana gelmesi özellikle etkili katlı gestaltlarda gezinti yahut pencerelerden geçiştirmek olabilir olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme malik olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır gestaltlarda arttırılan denetimler ile yan yana yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri derin bir incelemeye tabi tutulur. Yapıların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, strüktürların dışında bulunan ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında emanet kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu kondisyon haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 intibak sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; dayanıklı, bediiyat baplara en normal fiyatlarla sahip çıkmak midein İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden yargılama bili alabilirsiniz.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve çekicilik şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık strüktüryor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da alan düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu kapılar meslek kurtarmaktadır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların tasarrufı ve uygulamasında temelı özen edilmesi müstelzim Yangın Merdiveni Kapısı durumlar şunlardır;

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page